Thursday, December 30, 2010

Kelab SU

Alhamdulillah... petang tadi sempat gak la pi opis Glomac kat Saujana Utama nie utk byr member club fees...Planning nak pi sok pagi sbb my company mmg bg replacement leave utk new year sok... tp PM dah declare PH sbb Harimau Malaya menang semalam... so, esok opis tutup la kan... Nasib baik laa project skrg nie leh work from home.. tu yg dapat berlari ke opis Glomac jap...

Hmm.. dah dekat 3 tahun duduk Saujana Utama nie... Akhirnya tercapai gak impian nak join Kelab Saujana... Lepas nie leh la pi swimming slalu kat pool SBCR... Afdhal & Akmal asyik mandi kat pool kecik dia je kat laman rumah nie... mesti lepas nie dia org excited sebab dapat main air kat kolam besar...

Jom mama kita pi swimming pagi sok...Nanti bebila free kita pi gym n karaoke lak... :):):)


Thursday, December 16, 2010

Let's watch this video


video


Huhu... takut tengok bahan tercemar dalam ayam. Mane tak nye... ayam sekarang dah di inject ngan antibotic utk tumbesaran yg lebih cepat. Pastu kita lak sedap je makan tanpa sedar ada lemak tiruan yg tak boleh cair apabila di bakar. Patut laa exercise mcm mane pun lemak kat perut nie tak kecut-kecut...

Bayangkan umur kita 6 bulan je dah bole makan bubur ayam lenyek. Smpi umur skrg nie... lemak tiruan dah tepu dalam badan dan salur darah.

Lepas tgk video nie.. trus je grab 1 biozone nie utk kegunaan sendiri. Takut!!! Kalo salur darah dah tersumbat ngan lemak tiruan nie.. lagi bahaya.. Kalo tgk statistik pun ramai orang2 muda dah kena stroke, sebabnya saluran darah ke otak dah tersumbat laa... Nauzubillah... minta dijauhkan...

Kawan-kawan, meh la dapatkan satu utk kegunaan sendiri. Siapa lg nak jaga kesihatan kita kalo bukan diri kita sendiri yg jaga... Penting... agar anak2 kita tak digemukkan dengan lemak tiruan yg tak bole ilang nie...

Contact me at 012-3610095.
Penghantaran percuma utk sekitar Lembah Klang.

Thursday, December 9, 2010

See It Yourself!!!

Imagine that the pollutants are inside your body. It can not be burned or melted!!! Very scary!!!

Come and get this BioZone Food Purifier with only RM1750.

Contact me at 012-3610095


video

Sunday, December 5, 2010

Get It Now!!!

Promotion continues till end of Dec'2010 only!!!

Hurry!!! Come and get it for you own and your loves one!!!




video

Normal Price RM2600

but, while promo still on

it just RM2000!!!


Save RM600 + Rebate RM225

Contact me now @ 012-3610095

or my wife @ 012-3220465 (pidah)

Friday, December 3, 2010

PERGI DISNEYLAND HONG KONG PERCUMA , NAK IKUT TAK?

DISNEYLAND HONG KONG


Dah confirm dah, Pakej Melancong seterusnya adalah Pakej Melancong Ke Hong Kong.

Pakej ini akan berlangsung dari bulan Disember 2010 hingga ke bulan March 2011.

Siapa nak tahu cara nak pergi percuma boleh contact saya di nombor 012-3610095.

Thursday, December 2, 2010

Ku Berlari



video

Ku langkahkan kaki ini
Di hangat mentari pagi
Ku syukuri hari ini, aku masih berdiri

Dan aku tinggalkan masa kelabu
Dan lalu mulakan jalannya kerna-Mu

Semangat optimis diri jalan hari dengan pasti
Selama jantung berdetak, selama itupun

Takkan berhenti berlari wujudkan mimpi
Terus berlari agar hidup ini bererti

Terjatuh bangkit aku kembali
Susah payah aku tak peduli
Kerna hidup hanya sekali

Dengarkanlah teman seloka hiburan
Tak perlulah kita asyik nak berlawan
Kita semua kawan tak boleh berlawan
Kalau kita renggang kita ketinggalan

Bebaskan dirimu dari dibelenggu
Teruskan langkahmu ayuh kita maju
Mari bersamaku nyanyi lagu ini
Jangan difikirkan resah yang di hati

Semua itu hanya dimindamu
Tak perlu kau sangsi tak perlu kau ragu
Segala-galanya pastikan berlalu
Mentari kan muncul mendung kan berlalu

Suka duka perkara biasa
Kita pasti lalu bezanya pada waktu
Bila berlari kenalah berstrategi
Jangan ikut hati, ikut hati nanti mati
Biarlah terlambat atur jalan cermat
Pelan-pelan kayuh jgn sampai otak penat
Sentiasa bawa diri hati-hati hari-hari beri erti pada diri
Jangan berhenti kejar mimpi senyuman diberi tanpa semua benci menghantui hati
Biarkan saja, takdir semua nyata
Bersyukurlah masih lagi bernyawa

Dan aku tinggalkan masa kelabu
Takkan berhenti berlari wujudkan mimpi
Terus berlari agar hidup ini bererti

Takkan berhenti
Berlari wujudkan mimpi
Terus berlari agar hidup ini bererti

Takkan berhenti berlari wujudkan mimpi…
Berlari..

Wednesday, December 1, 2010

Do It Once.. Do It Right...

Alhamdulillah… Thanks to Allah for everything…
Peluang yg datang tidak akan disia-siakan.
Melalui dua orang insan yg bernama Dr Hafiz dan Dr Aisyah,
rezeki yg datang hari ini amat murah dirasakan.

Walaupun kerja dah stabil dan mempunyai combination income with my lovely wife melebihi 8K sebulan, tapi still tak cukup. Expenses tinggi sbb nak bayar duit rumah, kereta, maid, sekolah anak2, barang dapur, parents, tolls, petrol, etc. 7 tahun dah kerja, tapi savings tak banyak mane pun. In case anything bad happen, mana nak ‘cekau’ duit? Mak ayah bukannya muda n kuat lagi. Of course la impian sememangnya nak beri kesenangan kat mak ayah selagi hayat mereka masih ada. Impian diri sendiri mmg la terlalu byk. Rumah banglo, kereta MPV, pendidikan anak2, melancong, etc.

Ntah la.. sebagai lelaki n sebagai ketua keluarga, macam2 yg difikirkan utk tambah income. Tindakan perlu diambil untuk kesenangan isteri dan anak-anak. Tp tak tau macam mana n bagaimana nak mula.

Tertanya2 gak mcm mane org leh kaya eh?
Mcm mane Hafiz & Aisyah bole pakai kerete BMW 5 series? Rumah lak bernilai lebih 800K? Pada usia yg muda, sedangkan kami sebaya?


Dr Hafiz & Dr Aisyah

Syukur apabila Hafiz & Aisyah sudi berkongsi rahsia kejayaan mereka.
Bukti yg telah ditunjukkan Hafiz & Aisyah tidak mustahil untuk dicapai.
Apatah lagi bimbingan sentiasa dihulurkan.

Buat rakan2 diluar sana, jangan tunggu dan fikir lama2 sebab rahsia ini mudah sahaja.
Yang penting...
Do It Once.. Do It Right...
Nak tau lebih lanjut, contact saya di no 012-3610095
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...